Ruitenwissers KIA

Koop uw KIA Ruitenwissers voor minder online

Op Mister Auto , vindt u voor alle « Ruitenwissers » modellen. Selecteer het model en het type motor van uw KIA en maak een keuze uit verschillende geschikte producten.
Zoeken op registratie
Voer uw kenteken in
.
Zoeken op voertuig
Kies het model van uw KIA
Kies het type motor van uw KIA
  Zou u uw keuze alstublieft verduidelijken  

Ruitenwissers

Uw ruitenwissers zijn essentieel voor uw zicht op de weg bij slecht weer. Aangezien het in Nederland nog al eens regent, zullen we hier de ruitenwissers vaker moeten vervangen dan mensen die bijvoorbeeld in Spanje wonen. We gebruiken ze namelijk veel intensiever. Daarnaast heeft het rubber te leiden onder temperatuurswisselingen.

Op het moment dat de ruitenwissers van uw KIA aan vervanging toe zijn, merkt u dat snel genoeg. Ze glijden dan niet gemakkelijk meer over de voorruit of laten strepen achter bij het wissen.

Ruitenwissers vervangen is heel eenvoudig. De meeste grote merken zoals Bosch, Champion of Valeo leveren bovendien een gebruiksaanwijzing bij de ruitenwissers voor KIA waarop staat uitgelegd hoe deze te bevestigen.

Om de juiste maat ruitenwissers te kiezen moet u naast uw model KIA en motortype uw ruitenwissers even opmeten. Bij de productbeschrijving van KIA ruitenwissers staat de lengte vermeld.

Koop KIA Ruitenwissers per leverancier online

Apparatuur voor de buitenkant