Motorolie Mercedes-Benz 124 SERIE

Kies uw voertuig

Zoeken op kenteken

of

Zoek op voertuig

Kies het model van uw 124 SERIE
Kies het type motor van uw 124 SERIE
  Zou u uw keuze alstublieft verduidelijken  

Motorolie voor Mercedes-Benz 124 SERIE?

Olie is essentieel voor de goede werking van de motor van uw 124 SERIE. Kijk in uw onderhoudsboekje hoe vaak de olie ververst moet worden. De frequentie hangt af van 2 criteria: de motor van uw Mercedes-Benz 124 SERIE, en het constructiejaar.

Als u niet weet welke olie u moet kopen, kunt u dit terugvinden in de handleiding van uw voertuig. U zult er informatie vinden over de viscositeitsindex: 0W, 5W, 10W of 15W. We raden u aan om deze normen te respecteren, en te kijken welk merk de fabrikant aanraadt. U zult bij de keuze van de motorolie voor uw Mercedes-Benz 124 SERIE ook rekening moeten houden met de verschillende types olie: minerale olie, synthetische olie of half-synthetische olie. Uw rijstijl en het soort wegen waar u rijdt (lange trajecten, autostrade, stad, enz.) zullen invloed hebben op de olie dat u kiest voor uw Mercedes-Benz 124 SERIE.

Vind onze beste motoroliën terug in bussen van 5L of 1L: TOTAL, ELF, CASTROL, SHELL en ons eigen merk, BÖLK. Prijzen tussen 4€ en 10€ per liter!