Katalysator Fiat SCUDO

Kies uw voertuig

Zoeken op kenteken

of

Zoek op voertuig

Kies het model van uw SCUDO
Kies het type motor van uw SCUDO
  Zou u uw keuze alstublieft verduidelijken  

Wanneer moet u de katalysator van uw Fiat SCUDO vervangen?

De katalysator zorgt voor minder luchtvervuiling en filtert giftige uitlaatgassen van uw SCUDO. Gemiddeld gaat een katalysator ongeveer 120.000 km mee. Het kan gebeuren dat het eerder verslijt bijvoorbeeld als de motor slecht functioneert.

Mister-Auto selecteert voor uw katalysators van grote merken zoals BOSAL, MTS, WALKER of AS tegen lage prijzen. Selecteer het exact model en motortype van uw Fiat SCUDO in onze selector om de goedkoopste katalysator te vinden dat op uw voertuig past.

Een nieuwe katalysator kost tussen: 200 en 400€ afhankelijk van het model en het motortype van de Fiat SCUDO, maar ook van het merk dat u zult kiezen.

Alle katalysators die wij verkopen worden geleverd met een afdichtingsring en bevestigingsringen, die meestal tegelijkertijd vervangen moeten worden. U zult waarschijnlijk ook de lambdasonde moeten vervangen: die is aan beide kanten van de katalysator verbonden, en stuurt informatie naar de besturingseenheid van uwSCUDO.

Defecte of verstopte katalysator op uw SCUDO? Vermijd motorpech!

Een teken van een defecte katalysator is de aanwezigheid van zwarte, dichte rook dat uit de katalysator komt. Een abnormaal geluid tijdens de versnelling kan ook een teken zijn dat de katalysator verstopt zit. En als uw SCUDO regelmatig afslaaft, als het vermogen vermindert of als het brandstofverbruik verhoogt, betekent dit waarschijnlijk dat het vervangen moet worden.

Uitlaat onderdelen