Distributieset RENAULT

Koop uw RENAULT Distributieset voor minder online

Op Mister Auto , vindt u voor alle « Distributieset » modellen. Selecteer het model en het type motor van uw RENAULT en maak een keuze uit verschillende geschikte producten.
Zoeken op registratie
Voer uw kenteken in
.
Zoeken op voertuig
Kies het model van uw RENAULT
Kies het type motor van uw RENAULT
  Zou u uw keuze alstublieft verduidelijken  

Distributieset

De distributieriem van een auto moet volgens de instructies van de fabrikant vervangen worden. Een distributieriem die breekt, kan namelijk grote en niet te repareren schade aan de motor toebrengen.De reden daarvan is dat de distributieriem van uw RENAULT het auto-onderdeel is dat de beweging van de kleppen en zuigers in de motor synchroniseert.

Een RENAULT distributieset bestaat uit de volgende onderdelen: de distributieriem en afhankelijk van het model van uw RENAULT één of meerdere spanrollen. Daarnaast kan er een waterpomp ingesloten zitten.

Omdat het vervangen van de distributieriem een dure reparatie is (de hele motor moet namelijk uit de auto gehaald worden) proberen we bij Mister-Auto de prijzen van de onderdelen zo laag mogelijk te houden. Om prijzen te vergelijken en een bestelling te plaatsen, vragen wij u uw kenteken of het model van uw RENAULT aan te geven zodat wij passende distributiesets voor u kunnen selecteren.

Verkoop van RENAULT Distributieset per automodel + -

Koop RENAULT Distributieset per leverancier online