Bobine Alfa Romeo MITO

Kies uw voertuig

Zoeken op kenteken

of

Zoek op voertuig

Kies het model van uw MITO
Kies het type motor van uw MITO
  Zou u uw keuze alstublieft verduidelijken  

De bobine van een Alfa Romeo MITO vervangen

De bobine zorgt voor het starten en voorverwarmen van de motor. De bobine bevindt zich in het motorcompartiment en moet voldoende elektrische energie produceren om bij het starten van uw Alfa Romeo MITO een goede verbranding te veroorzaken. De hoogspanning wordt via de verdeler naar de juiste bougie geleid. Deze vonkt, waardoor het brandstofmengsel in de cilinder wordt ontstoken.

Indien u een bobine zoekt moet u weten dat de prijzen tussen de 25€ en 50€ liggen, afhankelijk van het model en motortype van uw Alfa Romeo MITO en van het merk dat u kiest.

Wanneer moet de bobine van een Alfa Romeo MITO vervangen worden?

Als de bobine defect is, komt er geen vonk meer in de bougie en start de motor van uw Alfa Romeo dus ook niet meer. De gemiddelde levensduur van een bobine ligt tussen 60.000 en 80.000 km. Op bepaalde voertuigen vindt u meerdere bobines. Als één van de bobines niet werkt kan de motor toch starten maar verliest het aan vermogen en de auto kan ook gaan schudden.

Gebruik onze selector om de juiste bobine voor uw MITO (Alfa Romeo) te vinden. Kies tussen grote merken zoals: VALEO, BOSCH, HELLA, FACET... maar ook BÖLK voor onze lage prijzen.

AANKOOP VAN Bobine VOOR UW Alfa Romeo MITO PER MODEL EN MOTORTYPE

MITO (955_) – 09/2008 - Vandaag

  • BENZINE 1.4 (120Pk)
  • BENZINE 1.4 (78Pk)
  • BENZINE 1.4 (95Pk)
  • BENZINE 1.4 TB (135Pk)
  • BENZINE 1.4 TB (155Pk)
  • BENZINE 1.4 TB (17168Pk)
Motorcompartiment